About me

Moikka ja tervetuloa blogini pariin! Nimeni on Janika ja olen 17-vuotias lukion kolmannen vuoden opiskelija, sekä upean avomiehen avovaimo. Tällä hetkellä olen inttileskenä kotona ja mieheni kotiutuu Porin prikaatista 14.06.2018. People Believe blogista löydät kaikenlaista mielenkiintoista luettavaa niin opiskeluun, sosiaalisiin meidoihin ja inttileskeyteen liittyen! Rakastan myös ihmisten auttamista ja omien mielipiteideni jakamista, jonka takia kirjoitankin usein erilaisista vinkeistä lukijoilleni. Jokaista postausta koristaa myös upeat ja raikkaat, sekä suurikokoiset kuvat!

Blogini on suunnattu etenkin nuorille naisille ja opiskelijoille, jotka kaipaavat vinkkejä opintoihinsa. Mukaan mahtuu myös juttuja kauneuteen ja muotiin liittyen, sekä erilaisia ajatuksia omasta arjestani. Olen siis abiturientti ja tämän hetkisiin tavoitteisiin kuuluu pääsy yliopistoon lukio-opintojen jälkeen. Mitään lemmikkejä minulla ei ole kotona, mutta oma kissa kyllä löytyy isäni luota Salosta. Muutimme siis avomieheni kanssa Salosta Turun keskustaan kun olin 15-vuotias, sillä aloitin opiskelut Turun Lyseon lukiossa. Blogia olen pitänyt jo vuodesta 2009, mutta aktiivisesti aloitin vasta vuonna 2012. Minut löytää myös youtubesta, johon olen aikoinani tehnyt enemmänkin videoita, mutta pääosin keskitys tämän blogin ylläpitämiseen!

Rakastan valkoista ja sen takia yritänkin pitää kaikki kuvani mahdollisimman raikkaina ja puhtaina, niin blogissani ja kuin Instagramissani! Myös blogillani on oma Instagram sekä Facebook -sivu, joista voi myös seurata blogini menoja. Lisää tietoa kaikista käyttämistäni Instagram tileistäni löydät täältä.

Kaikennäköiset viestit kuulumisista yhteistyöehdotuksiin asti ovat tervetulleita! Olisi myös ihana kuulla mitä juuri sinulle kuuluu. Herättikö jokin blogini postauksista jotain ajatuksia, tai etkö löydä etsimääsi? Vastailen kaikkiin tulleisiin sähköpostiviesteihin!

Minuun voi myös ottaa yhteyttä sähköpostitse: peoplebelieve-janika@outlook.com

Toivottavasti viihdyt!

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden suosikki

Tykkää Facebookissa!