About me


Ihanaa, että olet löytänyt blogini pariin! People Believe blogin takaa löytyy nuori turkulainen naisen alku. Nimeni on Janika ja olen 18-vuotias lukion kolmannen vuoden opiskelija, sekä upean avomiehen rakastava avovaimo. Tällä hetkellä olen inttileskenä ja avopuolisoni kotiutuu Porin prikaatista 14.06.2018. People Believe blogista löydät kaikenlaista mielenkiintoista luettavaa niin opiskeluun, sosiaalisiin meidoihin ja inttileskeyteen liittyen! Myös ihmisten auttamista ja omien mielipiteideni jakamista on lähellä sydäntäni, jonka takia kirjoitankin usein erilaisista vinkeistä lukijoilleni. Jokaista postausta koristaa myös upeat ja raikkaat kuvat! Blogini on suunnattu etenkin nuorille naisille ja opiskelijoille. Mukaan mahtuu myös juttuja kauneuteen ja muotiin liittyen, sekä erilaisia ajatuksia omasta arjestani.

Tämän hetkisenä abiturienttina tavoitteisiin kuuluu pääsy yliopistoon lukio-opintojen jälkeen. Mitään lemmikkejä minulla ei kotona ole, mutta oma kissa kyllä löytyy isäni luota Salosta. Muutimme avopuolisoni kanssa Salosta Turun keskustaan kun olin 15-vuotias, sillä aloitin opiskelut Turun Lyseon lukiossa. Blogia olen pitänyt jo vuodesta 2009, mutta aktiivisesti aloitin vasta vuonna 2012. Minut löytää myös youtubesta, johon olen aikoinani tehnyt enemmänkin videoita, mutta tällä hetkellä keskityn enemmän blogini ylläpitämiseen. Pidän erityisen paljon valkoisesta ja sen takia yritänkin pitää kaikki kuvani mahdollisimman raikkaina ja puhtaina, niin blogissani kuin Instagramissanikin! Myös blogillani on oma Instagram sekä Facebook -sivu, joista voi myös seurata blogini menoja. Lisää tietoa kaikista käyttämistäni Instagram tileistäni löydät täältä!

Kaikennäköiset viestit kuulumisista yhteistyöehdotuksiin asti ovat tervetulleita! Olisi myös ihana kuulla mitä juuri sinulle kuuluu. Herättikö jokin blogini postauksista jotain ajatuksia, tai etkö löydä etsimääsi? Vastailen kaikkiin tulleisiin sähköpostiviesteihin!

Minuun voi myös ottaa yhteyttä sähköpostitse: peoplebelieve-janika@outlook.com

Toivottavasti viihdyt!

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden suosikki

Tykkää Facebookissa!